Om meg

Bildet mitt
Velkommen til bloggen min. Jeg heter Henriette, er 30 år og jobber som sykepleier på dialysen på Haukeland. Nå reiser jeg til Zanzibar for å jobbe på sykehus et år. Dette er en utveksling av helsepersonell i regi av Fredskorpset, Haukeland og Mnazi Mmoja Hospital. Lenger nede i arkivet er det blogginnlegg fra tidligere reiser. Sommer 2015: Dialysevikar i Tromsø Vår 2015: Peru, Cuba, Canada, Island Høst 2014: Bartender i Bergen Vinter/vår 2014: Sør/øst Asia. Thailand, Vietnam, Kambodsja, Filippinene, Laos, Indonesia

mandag 23. januar 2017

Safari i Mikumi

Elisabeth er på besøk =)
I helgen har vi vært på vår første safari(lørdag-mandag). Veldig gøy! Vi tok fly fra Zanzibar til Dar Es Salam tidlig lørdag morgen, ble hentet der og kjørte safaribil til Mikumi. Det ble en lang reise, fly fra Zanzibar kl 08:00 og fremme i Mikumi kl 16:30. Samme ruten hjem og, så i dag var vi tidlig oppe,  safari fra 06:00-08:00, frokost og retur til Dar/Zanzibar.

Har vurdert fly tur/retur Mikumi, men safari er dyrt i utgangspunktet, med fly helt til parken blir det i hvertfall dyrt. Kanskje neste gang etter at eg har vunnet i lotto og sånn.

Bilen var en 6 seters Land Rover med takluke som kan taes av. Det var kun oss to og sjåføren. Følelsen av å stå i bilsete med hodet opp gjennom takluken, med vinden flagrende rundt ørene mens sebra og giraff blafrer forbi er virkelig noe!

Vi har sett masse masse masse dyr, og eg har fått øve swahili med sjåføren. Ja også fikk eg lov å kjøre bilen da. =) =) =) Litt som å kjøre traktor! Det er kanskje feil at eg synes det var like gøy som å se elefanter? :p

Her kommer i hvertfall et lite utvalg av de millionene bilder eg har tatt de siste 3 dagene

Første møte med Mikumi, uansett kor du snur deg e ræven bak
Såååå klar!
Pose forann bilen
Kom an igjen folkens, d e denne veienBeth i solnedgang


Når du kommer hjem og finner en giraff i hagen....
Utsikt fra baren

Flodhestene e våken =)
Hallaien, ka skjer?Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar